FOTBALL:

Juniorlaget hadde en fryktelig start på serien med tre strake tap. Nå er man kommet et stykke lenger og det ser bedre ut. Søndag ble det seier 4-2 hjemme mot Madla, noe som også betyr at laget har skaffet seg syv poeng etter syv kamper.,

I gårsdagens kamp måtte det riktignok et selvmål til for å ta ledelsen, men fortsettelsen ble fin. 1-0 målet kom allerede etter 9 minutter, mens laget doblet ledelsen etter 34 minutter da Anders Sivertsen scoret i forbindelse me et langt slått frispark til hjemmelaget.

Tre minutter før pause ble det ny spenning i kampen, for da reduserte Madla til 2-1. RIL-hadde imidlertid mer på lager.

Lester Mitchell er en av juniorspillerne som ofte spiller kamper, enten det er for junior- eller A-laget. To minutter før pause satte han inn 3-1 ledelsen etter et langskudd.

Randaberg punkterte kampen tidlig i andre omgang, for det var ikke spilt mer enn 53 minutter da Marcel Trawinski scoret og det sto 4-1.

Madla reduserte en gang, ved randabergbuen Markus Bø Tunge. Alle poengene gikk dermed til Randaberg.