VOLLEYBALL:

Randabergs herrelag fikk en trang start da kvartfinalene i sluttspillet ble servet i gang i ettermiddag.,

NTNUI fikk en god start og ledet 7-2 i det første settet, noe som ble for mye for Randaberg å ta igjen. Hjemmelaget var hakket for gode i det første settet, selv om RIL-herrene plukket noen poeng .

NTNUI var det klart beste laget i settet, for Randaberg hang overhodet ikke med. Blokkspillet satt ikke - og heller ikke angrepene som planlagt.. Derfor vant hjemmelaget settet så klart som 25-11.

Randaberg var ikke favoritter i den første kampen, for NTNUI er et bedre lag. Derfor var det heller ikke overraskende at studentlaget vant sett to i Trondheim. RIL holdt dem til 15-15, men så stakk trønderne av og vant settet 25-19.

Det ble tap i den første kampen. Selv om det tredje settet var kampens jevneste, så var det hjemmelaget som vant kampen 3-0.

Randaberg har fortsatt muligheten å ta seg videre, men det må trolig seire til mot BK Tromsø og Førde, eller minst ett av de to lagene.

Det ble jevnt og knepent i det siste settet, for hjemmelaget måtte slite skikkelig for seieren. 26-24 ble det i tredje og siste sett og 3-0 seier til NTNUI.