RANDABERG-DIRDAL 3-2:

De var spent, både RIL og Dirdal før kampen, for lagene hadde ikke spilt kamper på halvannet år. Mandagens kamp var første kamp i OBOS-turneringen, den hvor Dirdal i denne kampen hadde to straffespark før kampen kom i gang på grunn av divisjonsforskjellen.,

Jørgen Brattebø og Markus Skjæveland Gilje sørget for at gjestene ledet 2-0 i det dommeren satte i gang kampen.

Det viste seg imidlertid tidlig at dette kom til å bli mye Randaberg. Det var spilt i 11 minutter da Randaberg reduserte. Unggutten Lester Andualem Gundersen Mitchell fikk fart på ballen fra 16-17 meter, klinte den godt opp i nettaket og det sto 1-2.

Randaberg mønstret et lag bestående av ungt og noe eldre spillere. De siste med en god del rutine som kommer godt med i den korte sesongen som skal spilles.

Hjemmelaget gjennomførte en bra førsteomgang og divisjonsforskjellen var tydelig store deler av omgangen. Fra start spilte veteraner som Thomas Våland, Vegard Aanestad, Steffen Haugland og Henrik Andre Jelsa.

Sistnevnte, bare 30 år gammel, spilte én kamp i 2019 sesongen, men i kveld scoret han to ganger slik at Randaberg vant kampen 3-2. Alle mål scoret i første omgang.

— Dette var rett og slett kjekt å være med på igjen. Utrolig moro å spille fotball igjen etter en så lang pause, sa Jelsa etter kampen.

Han er én av dem som drar inn en del rutine i laget, noe som blir godt å ta med seg utover høsten.

— Nå har jeg vært med én uke og jeg er imponert over innsatsen de unge legger ned. De er treningsvillige og har lyst å bli bedre fotballspillere. For min del tar jeg det litt gradvis, men som 30-åring er jeg vel ennå i min beste fotballalder, humrer han.

En annen veteran, Steffen Haugland, ordnet opp i midtforsvaret tiden han var på banen.

— Jeg var ikke vanskelig å overtale da et come-back kom på tale. Vi ble en god gjeng som takket ja til å være med utover høsten. Dette tror også jeg skal bli kjekt og starten med seier var fint i min aller første kamp på fire år.

Bildegalleri fra kampen legges ut senere.