FOTBALLSKOLE:

Aldri før har fotballskole vært mer populært enn den var i dag. Det er RIL Fotball som i formiddag ønsket velkommen til en av to fotballskoler i sommer.,

– Dette er jo bare fantastisk, for i dag er det hele 130 barn som er samlet til sin første dag på fotballskolen, Knut Norgren.

Sammen med Tone Håland er han ansvarlig for at barna skal gjennom en flott uke hvor det også er meldt om godt vær.

– I tillegg har vi med oss flinke instruktører hele uka, med 10 personer som har meldt seg som trenere. Det var forresten svært mange mer enn 10 som ville være med som trenere, forteller han.

Randaberg IL Fotball er godt vant med å arrangere fotballskoler, men dette er altså tidenes mest populære.

– Noe av årsaken til det er nok koronakrisen, for dette året er det mange som skal være hjemme. Vi skal levere et godt tilbud denne uka til barna, både når det gjelder trening og litt sosialt. Fredag avsluttet vi blant annet med grillfest på stadion.

Inne på kjøkkene står «matmor» Tone Håland. I år er det ikke servering av lunch i vanlig form - på grunn av koronakrisen.

– Men vi serverer juice og frukt til alle spillerne som er med. Det er frukten jeg holder på med nå, og det blir fort en del når 130 spillere skal ha noe hver. Men dette er bare kjekt, sier Håland.

PS! Senere i dag kan du lese mer om fotballskolen og se flere bilder.