FOTBALL: Randaberg 2 stilte et lag med unge spillere, samt et par med rutine, blant dem Tor Omar Sande.

Motstander var Sunde som kom med to seire på rappen til Randaberg, men et lag som lå to plasser bak hjemmelaget på tabellen.

Randaberg scoret kampens første mål, scora av Hassan Aslam etter 20 minutter av første omgang. På det tidspunktet var heller ikke det ufortjent.

Det holdt seg med ledelse til hjemmelaget fram til pause.

Flere (elendige) bilder - bla til høyre

Andre omgang startet ikke på beste måte for Randaberg. Tor Omar Sande laget selvmål etter 52 minutter - og da var det 1–1.

Sunde jaktet seier og for laget fra Vigå så det bra ut, for etter 70 minutter tok laget 2–1 ledelse etter scoring av Ahmad Jamal Sheikh-Mohamed.

Hjemmelaget hadde imidlertid ikke gitt seg. Et par gule kort senere sto det 2–2, for Bjørnar Tollaksen Nilsen sørget for utligningen, seks minutter før full tid. Tollaksen Nilsen spilte sin femte seniorkamp, for normalt spiller han på Randabergs G17.

To minutter senere var det dags for rødt kort, for Mads Haugland måtte forlate banen etter å ha fått direkte rødt kort av kampens dommer, Marie Enersgård (Hundvåg IL).

Kampen endte 2–2.

Randaberg fikk tre gule kort i løpet av kampen, til Hassan Aslam, Sander Dalsrud og Markus Eik.