VOLLEYBALL:

Det har vært mest trening den siste uka og vel så det, men i helgen er det full rulle på volleyballbanen for Randaberg eliteserielag, samt klubbens rekruttlag for kvinner i 1. divisjon.,

Det er bortekamper for alle lagene denne helgen, men mulighetene for seier er gode for eliteserielagene.

Lørdag spiller damelaget mot bunnlaget Skjetten, et lag som ikke har vunnet et eneste sett etter 14 kamper. I den kampen kan Randaberg rotere og bytte med spillere - for det er en kamp som knapt er mulig å tape, for så svake er Skjetten.

Maria Åsmul fikk mye spilletid og klarte seg godt mot bunnlaget Skjettenforriga gang de spilte kamp. Foto: FOTO: Per Thime

Søndag kan det bli mer spenning. Da reiser laget til Trondheim for å møte studentlaget NTNUI. Motstander er på 5. plass, to plasser bak RIL-damene på tabellen. I den kampen blir det nok et toppet Randaberg som stiller som favoritter, men NTNUI kan gi dem god motstand.

Helgens kamper for damene er nest siste helg - for grunnserien avgjøres neste lørdag og søndag på hjemmebane. Da er det to kamper.

For herrenes eliteserielag er det også to bortekamper. Laget har hatt noen meget bra resultater den siste tiden - og de står uten tap på de siste seks kampene.

Randabergs herrer vant hjemmekampen mot NTNUI. Foto: FOTO: Per Thime

Det har sendt laget opp på 6. plass på tabellen. I helgens to kamper kan det bli ytterligere latring på tabellen, men da er det behov for poeng. Best mulighet for det er det i kampen mot OSI på lørdag. Laget fra Oslo er nest sist på tabellen så mulighetene bør være gode for å vinne.

Muligheter er det også i søndagens kamp. Da reiser laget til Trondheim, hvor motstandere er NTNUI, et lag Randaberg slo på hjemmebane tidligere i sesongen.

Studentlaget har hatt en god sesong og er på 3. plass, så oppgaven blir vanskelig for Randaberg, men slettes ikke umulig.

Opplegger Lilli Schilling og jentene i 1. divisjon spiller to kamper i helgen. Foto: FOTO: Per Thime

Randaberg har også et rekrutteringslag for kvinner. Det er et ungt lag som er med for å lære, noe de også har vist utover i sesongen.

Det er meget unge spillere, som denne helgen skal pille to kamper. Begge kampene spilles i Oslo.

Lørdag er det Koll 2 som er motstander, mens det søndag er OSI som står på andre siden av nettet.

OSI snuser på opprykk og er på 2. plass, mens Koll er på 7. plass på tabellen. RIL-jentene har vunnet en kamp og er sist på tabellen.