FOTBALL:

Randabergs damelag har fått en flott start på serien. Søndag kveld var laget i Tysvær, spilte mot Falkeid og feide dem av grasbanen etter solide 6-0 og nok et hat-trick av Alice Håversen Dyrseth.,

Med tre scoringer i hver omgang var det så absolutt en forjent seier til RIL-damene. Laget var aldri truet og hadde god kontroll på kampen.

Lena Kraft Vistnes startet scorings-shovet for Randaberg etter 21 minutter. I forrige kamp scoret Alice Håversen Lindseth tre ganger mot Sandnes Ulf.

Hun gjentok det også i kampen Mot Falkeid. Etter 34, 45 og 52 minutter økte hun ledelsen, før Thea Dalaker Dyrseth og Ida Lineah Nilsen Løland scoret for Randaberg.

6-0 seier betyr også tabelltopp for RIL, dog med én kamp mer enn Vidar og Djerv 1919. RIL-damene har syv poeng på tre kamper.

Neste kamp er mot Haugar 2, 13. september.