Eirik Renberg Bjørnø er trener for Randabergs A-lag. |Marius Naustvik Storevik er ny spiller i Randaberg, men treneren ser ikke bort i fra at det kan bli en eller to spillere til før serien starter.

FOTBALL: –

Vi har fått en meget god start på vinteren, med bra treningsoppmøte, og stigende kvalitet på trening for hver eneste økt. Det lover bra før første treningskamp allerede neste fredag, sier han til Randaberg24.

Allerede denne helgen spilles den første treningskampen i Randaberg Arena. Hinnas nyopprykkede mannskap i 3. divisjon skal spille mot Sandnes Ulf, fredag kveld.

,Randaberg har signert en ny spiller før årets sesong.

Marius Naustvik Storevik kommer fra Førde, men spilte i fjor for Hinna. Han har allerede på treningene stått fram og vist at han vil styrke årets lag.

Marius Naustvik Storevik er ny spiller i Randaberg, men treneren ser ikke bort i fra at det kan bli en eller to spillere til før serien starter.

,–

Vi er på jakt etter en spiller og to til før sesongen sparkes i gang i mars, men det er enda tidlig. Vi ønsker ikke hente inn spillere som ikke forsterker laget direkte, da vi har en gjeng utrolig ivrige unggutter som har tatt store steg siden sommeren i fjor - og som vil være bærebjelken i dette laget i mange år fremover. Samtidig er det viktig med noen rutinerte karer til å være med å ta de tyngste «løfta» når det begynner å røyne på utover våren.

<strong>LES OGSÅ: Nå har han funnet seg ny klubb</strong>

Randaberg satser på en tidlig start med treningskamper denne vinteren. Den aller første spilles neste fredag, og motstander er Varhaug.

,–

Den kampen spilles helt bevisst ganske tidlig i oppkjøringen, og vi legger svært lite fokus på resultat i den kampen. Det handler om at alle skal få minimum en omgang i beina, og noen av de prøvespillerne som har vært med skal få vise seg frem i kampsituasjon.