FOTBALL:

Hana startet best på kunstgrasbanen, men hjemmelaget kom seg etter hvert inn i kampen. I første omgang hadde også hjemmelaget den aller største sjansen.,

Etter vel en halvtimes spill smalt ballen i tverrliggeren over Hanas keeper etter et skudd fra Lester Mitchell.

Nære på mål var også kaptein Thomas Granhøy Gundersen noen minutter før pause, men forsøket endte like utenfor mål.

Omgangen sett under ett var jevnspilt, men med et ørlite overtak til hjemmelaget. Men scoringer ble det ikke de første 45 minuttene.

Magnus Bjørkelund Kaasen spilte sin første kamp for A-laget i serien denne sesongen. Han hadde få utfodringer i første omgang.

Innledningsvis på andre omgang var hjemmelaget nære scoring, men Hanas keeper fikk slått skuddet fra RIL-spilleren endte til corner. Hjemmelaget var gode i begynnelsen av omgangen og kom til et par gode muligheter - og burde scoret både en og to ganger de første ti minuttene.

Men - fotball er ikke alltid rettferdig, for mens Randaberg var ikke i en god periode så scorer Hana. Eirik Skavhaug Larsson sørget for 1-0 ledelse etter 59 minutter - helt mot spillets gang.

Hana fortsatte noen minutter til, men så kom Randaberg-maskineriet litt i gang. Etter 65 minutter slo Ruben Sirevåg inn et innlegg fra høyre, i 16 meteren. En Hana-spiller var i ballen og sendte den like godt i eget mål. Da var det 1-1.

Randaberg hadde etter kveldens kamp to serierunder igjen. Det dreier seg om å komme seg på 4. plass - for å spille kvalik til NM. Da er det bare ni poeng som er godt nok på de siste tre kampene.

Minuttet etter hjemmelagets utligning smalt ballen i stolpen ved siden av RILs keeper. Hjemmelaget kjørte på og fikk betalt. Etter 73 minutter får laget frispark fra rundt 17-18 meter. Vegard Meling Nesse klinker til, via en Hana-spiller og i mål.

Hjemmelaget opp i 2-1 ledelse.

Men, bare minuttet senere. Kveldens mål. Hana fikk frispark fra minst 36 meter. Det sendes rett i mål - i krysset. Da var det spilt i 75 minutter og det var 2-2.

Flere mål ble det ikke, for det blir 2-2 på en kjølig, men fin høstkveld. Randaberg hadde nok sjanser til å vinne kampen, men det gjorde de ikke - for Hana reddet på målstreken minuttet før slutt.  Dermed ble det poengdeling og det meste tyder på at 4. plassen ikke lenger er innen rekkevidde.

To gule kort til RIL-spillerne Vegard Meling Nesse og Thomas Granhøy Gundersen ble det også delt ut.

Neste kamp for laget er borte mot Sunde neste fredag. Sunde spiller for å redde plassen i divisjonen.