LØPING:

20. juni blir mosjonsløpet Randabergfjellet Opp arrangert for første gang. Det er i øyeblikket påmelødt 158 deltakere, noe som betyr at det fortsatt er mulig å melde seg på.,

Arrangøren Grødem Runners/ PS Selskapsutleie har satt 200 deltakere til dette løpet som avsluttes med en ganske bratt stigning opp til Randabergfjellet.

Store deler av løypa er flatt - men den siste biten , rundt 400-500 meter er ventet å bli en aldri så liten kraftanstrengelse. På den biten er det også lagt inn en konkurranse om raskest tid opp til målstreken.

I forbindelse med Randabergfjellet Opp arrangeres det samme dag også barneløpet Randabergfjellet Rundt. Dette har start kl. 13:30 - altså 1,5 timer etter starten på Randabergfjellet Opp og etter at premieutdelingen for dette er foretatt oppe på fjellet.

Distansen for barneløpet er på ca. 650 meter. Til det som er hovedløpet er det påmelding fra flere klubber, både i distriktet og utenfor. Her finnes det også konkurranseløpere fra både Spirit, Skjalg og Sandnes IL.

Det kan bli en minnerik dag - og du kan melde deg på til løpet her.