VOLLEYBALL:

Før kampen sto rekrutt-jentene med én seier i 1. divisjon. Det gjør laget fortsatt.,

Søndagens motstander var Koll sitt rekruttlag som lå to plasser foran RIL-jentene på tabellen.

Randaberg startet imidlertid bra og hadde en god start på det første settet, for lenge var ungjentene i ledelsen. På det meste ledet hjemmelaget 14-10, men så kom gjestene mer med - og tok settet i land med så klare siffer som 25-20, men bra innsats fra hjemmelaget i deler av settet.

I sett to hang Randaberg med en god stund og ledet også 10-7. Oslo-laget kom til hektene og var etter dette et bedre lag enn RIL-jentene, i settet.

Koll overtok kontrollen, tok poeng etter poeng og vant settet 25-15.

Det ble ikke mer enn tre sett i Randaberghallen. RIL-jentene spiller i 1. divisjon for å stadig lære, noe de også gjør. Det er et meget ungt lag som har årene foran seg.

I det tredje og siste settet viste jentene også til tider bra takter, men gjestene fra Oslo var hakket bedre enn hjemmelaget. Hjemmelaget kom bakpå, men hentet seg også noe inn underveis.

Sett tre ble imidlertid ikke av det som regnes som spennende. RIL-jentene plukket noen poeng, men var aldri nære gjestene.  Da siste ball var i gulvet viste settsifrene 25-14. Dermed var det Koll som vant kampen 3-0.