VOLLEYBALL:

Randaberg fikk det vanskeligere enn kanskje forventet mot Førde i formiddag. Det ble sesongens første tap.,

RIL-damene sto med tre strake seiere før kampen, og det startet også bra i kamp fire. RIL hentet nemlig hjem det første settet med 25-20 seier.

Førde hadde imidlertid en del på laget, for i de to neste settene fikk den nemlig en ganske enkel oppgave mot Randaberg. Andre sett vant hjemmelaget så klart som 25-14, noo som er i nærheten av utklassing, og i det tredje settet ble det 25-17 seier.

Dermed hadde Randaberg én ting å gjøre, nemlig slå tilbake i det fjerde settet. Det skjedde bare delvis i begynnelsen. Randaberg nesten på høyde på 6-5 til hjemmelaget, men det var ikke RILs dag dette.

RIL-trener Espen Sørbø måtte slå fast at damene tapte for et bedre lag. Førde vant 3-1.

Førde dro i fra og ledet 14-7 og 17-11 og så ut til å ha dette under full kontroll. RIL-damene ga det et forsøk, anført av Maria Poole. Hun slo inn flere poeng og var lagets mestscorende i kampprotokollen 16 poeng. Like bak fulgte Wilde Jacobsen med 15 poeng.

Laget nærmet seg noe da hjemmelaget ledet 20-16, men det var hjemmelaget som påførte RIL det første serietapet denne sesongen. Det siste settet vant Førde 25-17, og dermed kampen 3-1.