HÅNDBALL:

Det var jevnt mellom Randaberg HK og Hundvåg, men det var i én omgang av kveldens kamp i Randaberghallen.,

De første 30 minuttene var nemlig av den jevne sorten, hvor det sto 15-15. Det så med andre ord bra ut for hjemmelaget.

Celin Støle Simonsen ble toppscorer med sine seks scoringer. Foto: FOTO: Per Thime

Det skulle i andre omgang vise seg å gå samme vei. Gjestene fra Hundvåg overtok nemlig det meste underveis.

Randaberg ledet 17-16, men fra 17-17 etter vel fem minutter ut i siste omgang handlet det aller meste om Hundvåg - i hvert fall om å score mål.

17-17 ble til 17-25 etter 21 minutter. Da var det sluttkjørt for hjemmelaget. Randaberg scoret ikke mer enn seks mål i andre del av kampen, slik at Hundvåg til slutt vant så mye som 31-21.

Toppscorer for Randaberg ble Celin Støle Simonsen med seks mål.