SEIER: De rundt 75 tilskuerne i Randaberghallen fikk nemlig se et hjemmelag som blomstret store deler av kampen.,

Celin Støle Simonsen la standarden etter 22 sekunder da hun sendte Randaberg i ledelsen. Hanne Haugen økte til 2–0, og sannelig ledet ikke hjemmelaget hele 6–1 også.

De fikk en drømmestart.

Godt forsvar og god keeper stoppet gjestene fra Hundvåg i innledningen.

Lillian Tunge scoret fem mål da Hundvåg ble slått i hallen.

Solid ledelse

Og mye var gjort etter en god start, for laget malte på og ledet hele 15–9 etter første omgang.

Det var på ingen måte gitt at Randaberg skulle ta alle poengene. Mulighetene for seier er alltid der, men at Hundvåg vant 33–24 i den første kampen tente bare Randaberg.

I andre omgang ble det slurvet litt innledningsvis, men damene reiste seg, tok tak og vant kampen 29–22.

Overrasket

,–

Vi var veldig overrasket over hvordan kampen gikk. Vi jobbet bra gjennom hele kampen, og det viste seg til slutt. Vi mister litt kontroll med slurve feil i starten av 2.omgang, men tar det opp igjen. Veldig fornøyd med egen innsats. Kjekk seier når vi tapte mot dem forrige kamp, sier Celin Støle Simonsen til Randaberg24 etter kampen.

Celin Støle Simonsen var godt fornøyd etter kampen.