Torsdag inviterte klubben Ola på en liten lunsj på Små Øyeblikk, og der fikk han overrakt en Randaberg-drakt med 521 på ryggen av daglig leder Edd Meby.|

SPORT:

I dag har Ola Randeberg sin siste arbeidsdag i Randaberg Fotball. 83-åringen har i 15 år hatt sin arbeidsdag som vaktmester på stadion, der han har utført alle de små og store oppgaver som hører til en slik jobb.,

Randaberg IL Fotball la tidligere i dag ut denne på sine sider nett:

Han har klippet gressbanen, skiftet lysrør, hengt opp reklameskilt og leid ut lokalene våre - alltid med det gjenkjennelige smilet på plass.

Og hver tirsdag formiddag, stort sett hele året, har han invitert til nydelige vafler og kaffe på fotballrommet. Der er alle velkommen, enten det er gamle Randaberg-spillere, kompiser eller andre som bare vil være med på å løse verdensproblemer, snakke fotball eller høre gode, gamle historier. Heldigvis har Ola lovet at han skal fortsette denne flotte tradisjonen, selv om det ikke blir hver tirsdag.

Ola er unik i klubbens historie, med sine 521 kamper i mål på A-laget. Han er også den første i vår klubb som ble ansatt som 67-åring og pensjonerte seg som 83-åring. Det er en rekord som ingen kommer til å slå. Og Ola hadde ikke vært Ola om han ikke frivillig hadde tilbudt seg å klippe gresset på stadion mens klubben leter etter hans etterfølger.

Både arbeidskolleger og styret i Randaberg Fotball takker Ola for innsatsen, og håper han får en fin pensjonisttilværelse og mange gode dager på hytta i Bømlo.