VOLLEYBALL: Randaberg vant kampen 3–0, men fikk ikke noe som helst gratis mot Lierne.

Gjestene er et seigt lag som aldri gir seg, noe de viste i flere perioder mot Randaberg. I det første settet var det jevnt fra start til siste ball var i gulvet. Ingen av lagene hadde mer enn tre poengs ledelse i settet.

Lierne var også i føringen lenge, men mot slutten av settet gjorde laget flere feil enn hjemmelaget. Avslutningene satt ikke, ballen endte i nettet og Randaberg kom foran. Første sett endte med seier 25–23 til serielederne, Randaberg.

Maria Dahl og Randaberg leverte bra mot Lierne og vant kampen. Foto: Per Thime

Innledningsvis i det andre settet var det ikke ulikt det første settet. Lierne tok ledelsen og holdt den til 5–4. Da kom Randaberg opp i to poengs ledelse blant annet etter en god blokk fra Wilde Jakobsen. Samme spiller var sentral da Randaberg tok ledelsen 7–6, men da etter en solid smash.

Utover i settet viste Randaberg hvem som er landets beste volleyballag.

Det er Randaberg det!

Lierne ble stoppet effektiv, for nå meldte flere Randaberg-spillere seg på i poengprotokollen. Blant annet gjaldt det nykommer Kaja Flatekvål, som da laget ledet 18–11 - sto hun med 9 poeng.

Lierne forsøkte, men i denne delen gjorde laget for mange feil, blant annet i avslutningene - og i forsvar. Når Karoline blokker, kan det til tider være meget bra, noe det var da det ble 21–11 til hjemmelaget. Randaberg var i ferd med å knuse Lierne i settet.

Randaberg gjorde flere bytter mot slutten av settet, for både Hermine Fossmark, Chloé Stinson og Vår Eikevik Ravndal kom på banen.

Og; Hermine Fossmark slo i settballen til 25–18 seier.

Randaberg-damene ledet altså 2–0 og hadde stø kurs for nok en seier. Det ble bytte av opplegger, for Maria Åsmul fik starte det tredje settet.

Innledningsvis i det tredje settet fortsatte Randaberg, for laget kom seg raskt opp i en klar ledelse. Wilde Jakobsen smasha løs og laget ledet 4–0 før Lierne fikk sitt første poeng. Det fortsatte også slik, for Karoline Nore, Kaja Flatekvål, Wilde Jakobsen og flere andre fyrte løs, eller blokket seg til poeng.

Randaberg ledet 15–10 og hadde tilsynelatende kontroll på kampen, men vi har sett det før, laget kan slippe seg ned og gjorde det i en periode. Lierne meldte seg på, mye takket være feil i Randabergs avslutninger.

Randaberg var foran, ledet 18–15, men tok time-out på 17–15 ledelse.

En time-out hjelper på av og til, noe det gjorde nå. Randaberg gikk opp til 19–15 før Lierne knep et poeng igjen.

Hjemmelaget hentet seg godt inn, kontrollerte settet og vant kampen 3–0 etter 25–19. Siste poeng smashet inn av kaja Flatekvål.

Intervjuer og bilder kommer litt senere.

Randaberg-damene er fortsatt serieledere etter en solig gjennomført kamp. Foto: Per Thime