DRESSUR:

Madeleine Røisland Randeberg deltok denne uka for aller første gang i et landsstevne i dressurridning.,

Det endte med suksess på Soma Dressurfestival. På hesterryggen til «Larino» gikk det nemlig så bra at Madeleine gikk helt til topps i sin klasse. Hesten hun bruker er impoertert fra Danmark.

— Hun nådde toppen i MB-klassen på sitt første landstevne, og hun var eneste representant fra Randaberg ryttersportsklubb i sin klasse, og på stevnet, forteller mor, Ine-Cathrin R. Randeberg til Randaberg24.

FAKTA MB-DRESSUR:,,,,I middels B (MB) skal hesten vise evne til samling og balanserte overganger. Programmene inneholder øvelser som travers, versade og enkle changementer.,,,,Middels B omfatter NRYFs MB-programmer og FEIs mesterskapsprogrammer for juniorer og for 6-åringer.,,

Det er heller ikke tilfeldig at man nå begynner å hevde seg med utøvere fra Randaberg. Miljøet er voksende, noe som gir reultater.

— Takket være optimale treningsforhold har vi fått tak i dyktige og engasjerte trenere i «vår del» av Randaberg. Så nå høster vi goder av stabil trening året rundt. Det er virkelig blitt en ny hverdag med hest og trening etter ridehallen kom opp her ute ved Randabergfjellet.

Også en annen utøver med hest på Randaberg gjorde det godt på Soma. Kine Storbæk representerer Gjøvik, men har hest på stall ved Randabergfjellet.

— Hun gjorde det godt i en høyere klasse og gikk helt til topps med «Miss Behaven». Det var en fin dag for oss, sier Ina-Cathrin.