Omar Sande i aksjon for Randaberg i cupkamp mot Riska. ||

FOTBALL:

Den første omgangen mot Riska kan forbigås i stillhet, i hvert fall for hjemmelaget. De var nemlig alt annet enn påskrudd i kvalikkampen mot Riska.,

Gjestene fra Hommersåk var faktisk minst hakket bedre, skapte sjanser og scoret omgangens to mål. Daniel Jacobsen scoret begge målene, det første med hodet etter en corner - før han satte inn 2–0 etter svakt RIL-spill i forsvaret.

Randaberg skapte knapt en halvsjanse de første 45 minuttene av kampen, men det ble bedre.

I andre omgang var det et annet RIL-lag som kom på banen. Om det var en skjennepreken i garderoben vites ikke, men de var skrudd på.

Det var ikke spilt mer enn drøye to minutter av omgangen da Magnus Bjørnsen brukte hodet. Han klinka til etter et fint innlegg og da var det 1–2.

Og hjemmelaget fortsatte, og bildet var snudd om i fra første omgangene. Nå var det mye hjemmelaget det dreide seg om.

Paal Vistnes hadde en gyllen mulighet til utligning, men skuddet endte i tverrliggeren, bare minutter etter reduseringen.

Etter 68 minutter ble det scoring - og det var hjemmelaget. Joakim Berg Holter var sist på ballen, det skapte balanse i regnskapet på en kald stadion. Det sto 2–2.

15 minutter før slutt er samme mann på farten igjen. Fra 17 meter klinker han til, men skuddet smyger like utenfor stolperota.

Ingen av lagene skapte de store sjansene de siste minuttene, og da måtte det ekstraomganger til for å avgjøre det hele.

Så på overtid i første ekstraomgang blir det scoring. Riskas Vetle Myhre scoret og gir Riska ledelsen 3–2.

Så på overtid av andre ekstraomgang - Glenn Ivan Pedersen kriger inne i 16-meteren, tilriver seg ballen og utligner. 3–3.

Dermed straffesparkkonkurranse.

Første spiller på straffe

Glenn Ivan Pedersen.

Legger ballen på krittmerket - og scorer sikkert. 4–3.,

Vetle Myhre er neste fra straffemerket. Setter ballen oppe i krysset, 4–4.

Marius Storevik var neste spiller. Ny RIL-spiller fra Hinna. Storevik skyter, men keeper Thomas Haugland redder. Fordel Riska.

Runar Fløysvik scorer for Riska, 4–5.

Martin Voll er neste RIL-spiller. Scorer sikkert. 5–5, men fordel Riska.

,Neste straffemann, Martin Mossmann.

Keeper til RIL redder - og da var det likt. 5–5. Keeper fikk gult kort - for usportslig opptreden.

Magnus Bjørnsen neste for RIL - han bommer.

Straffe nummer fire for Riska. Sander Wold scorer, 5–6.

RIL må score- Preben Andersen, lagets kaptein er klar. Han bommer og da er det Riska som vinner kampen 6–5.