SERIESTART:

Det ble ikke den seriestarten herrelaget hadde et håp om, for gjestene fra Førde var et bedre lag enn hjemmelaget.,

Det viste laget blant annet i det første settet, da hjemmelaget hadde svært lite å stille opp med, bortsett fra en periode tidlig i settet. Gjestene dro ifra midtveis og cruiset inn til settseier 25-15, mye på grunn av «gratispoeng» i for av tidvis elendig serving fra hjemmelagets spillere.

Det andre settet var hjemmelaget bedre med, og kunne til og med dratt settet i land. Lagene byttet på å være i ledelsen, men da RIL ledet 22-20 trodde de fleste at dette skulle gå.

RIL-trener Tor Ragnar Gilje måtte se spillerne gå på en smell i serieåpningen mot Førde. Foto: FOTO: Per Thime

Slik ble det ikke, blant annet fordi et par tvilsommer dommeravgjørelser sendte Førde opp i ledelsen igjen. 22-22 ble 23-23 og de to siste poengene gikk til Førde som dermed vant settet 25-23.

Heller ikke det tredje settet gikk Randabergs vei. Førde var nummeret for store og vant 25-16 og kampen 3–0.

– Masse servefeil som blir avgjørende i denne kampen, dessverre. Vi har spilt en treningskamp før serien, mens Førde har flere kamper i beina. Jeg tror dette etter hvert skal bli bar, men vi trenger litt mer tid på oss - det har vært en spesiell oppkjøring, sier trener Tor Ragnar Gilje til Randaberg24.

PS! Når man arrangerer eliteseriekamper bør det være et minimum at et finnes en speaker til stede. Ett arrangement uten verken musikk eller speaker som presenterer lagene, er pent sagt ikke bra.