FOTBALL: Randaberg gjorde en bra kamp mot serielederne fra Sola. Lederlaget scoret en gang, det gjorde også Randaberg.

Det var ikke noe som helst som skilte lagene de første 45 minuttene, bortsett fra ett mål - det er som kjent viktig i fotball.

Sola tok ledelsen 1–0 på sin aller første mulighet, egentlig. Det var spilt i 31 minutter da Tobias Vik Åsbø sørget for ledelse.

Randaberg hang godt med spillemessig, men i likhet med Sola, de skapte lite sjanser de første 45 minuttene.

Derfor var det ikke helt ufortjent at Sola ledet 1–0 etter de første 45 minuttene.

Men, det var ingen grunn til å gi seg, for Randaberg kom på banen med selvtillit. Den ble ikke mindre, for allerede etter 47 minutter sørget Vegard Meling Nesse for 1–1.

Minutter senere kunne det, og burde det stått 2–1, for Niro Gowran hadde han god mulighet, men omtrent for blankt mål ble det ikke scoring ut av det.

Sola hadde også en god mulighet kort tid etter, men keeper Sondre Liahagen Kolnes brukte beina og klarerte godt.

Utover i siste halvdel var det fortsatt jevnt, og Randaberg hang med, men Soila presset på for seier.

Kampens dommer la til seks minutter på grunn av skader og bytter på lagene.

Begge lag kjempet for tre poeng, men det endte 1–1.