SESONGKLAR: Trener Linda Fornes - og spillerne Astrid Olene Engø og Liridåna Orlishta har ventet på å igjen kunne spille sammen som lag. I kveld er det serieåpning.

HÅNDBALL:

I kveld er det serieåpning for 4. divisjonslaget for damer. Det er lenge siden det er spilt seniorhåndball, ikke siden 5. marsi fjor. I kveld spillere damelaget mot Tastavarden hjemme i Randaberghallen.,

Tilfeldigvis er det samme motstander laget spilte mot da alt ble stengt ned og serien avlyst da pandemien slo knock-out på det meste.

(Arkivbilde)

,—

Denne sesongen blir en av de mest åpne sesongene noen gang tror jeg. Ingen vet hvordan lagene ser ut og hvor mye de har fått trent. Vi fikk begynne å trene kontakt rett før sommerferien, så vi har ikke hatt mange måneder med håndball, sier trener Linda Fornes.

RHK-damene har en forholdsvis stor spillertropp når serien endelig kommer i gang. På tribunen kan publikum finne sine plasser - på nye fastmonterte seter.

,—

Forventningene til kampen i kveld er at spillerne er klar til kamp i det klokka starter. Det blir en tøff kamp, så her må vi gi alt.

RHK-damene, her ved Lillian Tunge, er klare for kamp, som de var mot Tastavarden da sesongen ble avlyst. I kveld er det samme motstander som venter i Randaberghallen. Foto: FOTO: Per Thime

Det kommer ganske sikkert begge lag til å gjøre, og det er to lag som ganske sikkert er spent på seriepremieren.

,—

Vi har hatt noen treningskamper der vi har fått testet ut alle spillerne. Vi har flere nye spillere i gruppa, så har jobba mye på samspill og det blir bedre og bedre for hver dag

.,

Avslutningsvis forteller treneren om utfordringer knyttet til å spille håndball igjen, på bakgrunn av pandemien.

,—

Det som kanskje kan være utfordringen for alle håndballag denne sesongen er nok å lære seg at vi kan takle hverandre i forsvar og rett og slett ha kontakt. Første treningskampen vi hadde, følte vi at vi gjorde noe galt når vi var mindre enn en meter fra hverandre.

I kveld er det kamp, det kan bli en fin opplevelse for begge lag - som trolig kommer til å gi alt både i forsvar og angrep. Damene serieåpner klokken 20.30.