FOTBALL:

Alice Håversen Lindseth ble en av kampens store spillere da damelaget spilte serierunde to på Øster Hus Arena på Sandnes i kveld.,

Talentet sto virkelig fram og viste klasse flere ganger mot Sandnes Ulf. Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 da det vare spilt 14 minutter av første omgang.

De neste minuttene skulle derimot mye dreie seg om RIL-damene og Alice Håversen Lindseth. To forholdsvis raske mål etter 21 og 29 minutter sørget for 2-1 ledelse til gjestene etter første omgang.

I andre omgang startet det også bra for RIL. Håversen Lindseth hadde allerede to mål, men etter 50 minutter sørget hun for 3-1 ledelse.

Det så bra ut, men mye skjer fort i fotball. Hjemmelaget hadde nemlig mer på lager. Etter 64 og 69 minutter scoret Sandnes Ulf to ganger og dermed var det 3-3 med 20 minutter igjen å spille.

10 minutter før slutt fikk RILs Ida Lineah Nilsen Løland en gedigen mulighet, men keeper klarerte og fikk et bein på ballen.

RIL jobbet på og var nære flere ganger de siste minuttene, og akkurat da klokka passerte 90 minutter scoret Randaberg.

Sara Eline Gjerde fikk en flott ball, gikk alene mot mål og satte ballen vakkert til side for keeper, RIL ledet 4-3 - vant kampen da dommeren blåste av etter 94 minutter.

Da står damene med én seier og én uavgjort etter to serierunder.