SPEEDWAY:

Rune Holta fra Randaberg fikk wild-card til EM-runden i Speedway som ble kjørt lørdag kveld i Rybnik, Polen.,

God kjøring gjennom sesongen ble belønnet med startplass i den siste EM-runden denne sesongen. EM-runder kjørte han sist i 2015 og tidligere har Holta kjørt VM-runder, hvor to av disse er vunnet.

Derfor var det stilt litt forventninger til veteranen fra Leikvoll. Det var ikke helt kvelden for Holta, selv om han vant ett av heatene og tok en tredjeplass i et annet. Han var også uheldig, for i det ene løpet ville ikke sykkelen mer og han måtte bryte etter en runde på grunn av motorhavari.

Dermed ble det fire poeng for Holta i runden som ble arrangert på hans hjemmebane i Polen. I stevnet ble han 12. beste kjører.