FOTBALL:

Randaberg har ikke hatt noen god start på serien for juniorlaget. I går var det Djerv 1919 som var motstander i Haugesund, hvor det ble hjemmelaget som stakk av med de tre poengene etter 4-1 seier.,

Dette var Randaberg tredje kamp i serien - og det har blitt like mange tap.

I går gjennomførte laget en jevn førsteomgang mot hjemmelaget, hvor Djerv 1919 tok ledelsen etter 37 minutter og holdt den til pause.

— I andre omgang ble det både mer temperatur og tempo i kampen, sier lagleder Jan Ove Valen til Randaberg24.

Randaberg utlignet til 1-1 etter 49 minutter, ved Jonas Kristiansen Skjæveland, og hadde også et skudd i stanga like etter.

Etter 69 minutter tok hjemmelaget ledelsen 2-1.

— Da gikk noe av luften ut av laget, og med bare 14 spillere totalt i troppen ble det vanskelig.

RIL-juniorene fikk nye skader på spillere, og måtte erstattes av spillere som allerede hadde gått av banen med skader.

Hjemmelaget scoret ytterligere to ganger og vinner til slutt 4-1. For Randaberg er det samling i bånn av tabellen etter tre runder. laget står uten poeng og har bare scoret to mål de tre første kampene.

— Guttene skal ha for innsatsen, de jobbet og slet, men vi ser jo også at det kan bli mye kampbelastning for noen av våre spillere, sier Valen.

Neste forsøk for juniorlaget til tre poeng er mot Vard Haugesund førstkommende lørdag på Randaberg stadion.