VOLLEYBALL:

Randaberg fikk nemlig en langt mer komfortabel oppgave enn det man så for seg på forhånd - i hvert fall i de første to settene.,

Oslo-damene så ut tilå ha glemt serveferdighetene hjemme, for i både det første og i det andre settet leverte de slett serving. Men, Randaberg viste også mye god volleyball.

Begge de to settene endte med 25-18 seier til hjemmelaget.

I det tredje settet slo Oslo tilbake, samtidig som RIL-damene slapp seg nedpå. Det kan fort straffe seg - og gjorde nettopp det.

RIL ledet 7-4, men så startet gjestene opphentingen. Det sto 18-22 og hjemmelaget kom seg opp på 22-23. Nærmere kom de ikke - for Oslo vant settet 25-22.

Dermed ble det også et fjerdesett. RIL kom bak fra start og Oslo fikk etter hvert et solid overtak med 7-2 ledelse.

RIL-damene gjorde feil på feil og Oslo fikk servert det ene poenget etter det andre, nærmest på sølvfat. På 9-3 tok hjemmelaget time-out for å forsøke å rette opp.

Time-out så ut til å hjelpe, for laget kneppet inn på forspranget. 3-9 ble til 6-9 før Oslo økte til 10-6 og 11-7 ledelse.

Mille Kjosås Solvik i angrep for RIL-damene. Foto: Per Thime

Hjemmelaget hadde ikke tenkt å gi seg, noe det haller ikke var noen grunn til. Laget nærmet seg på 9-11, men et par svake angrep sendte laget bak igjen, til 9-13.

Det lå i luften at det også gikk mot et femte og avgjørende sett. RIL jobbet seg inn igjen og det ble spenning da det sto 14-15 og 15-16 i det fjerde settet.

Wilde Jacobsen gruste ballen i gulvet - da sto det 16-16 og RIL-damene overtok. Det ble 17-16 ledelse og en spennende avslutning.

Nykommer Jacobsen ble en viktig spiller for hjemmelaget. Tre raske poeng på henne sørget for 19-16.

Mot slutten av settet satt det meste. Gode i forsvar og angrep - og når i tillegg blokken satt som den skulle, da var damene uslåelige. Oslo kollapset fullstendig og hjemmelaget var overlegne i slutten.

Maria Poole sørget for seier - og blokken som stoppet Oslo sto Wilde Jacobsen for. 25-16 og 3-1 seier til Randaberg.

En flott opphenting av RIL som dermed har seks poeng etter to kamper.