Jan Jaatun er Månedens Ildsjel i oktober hos Randaberg IL Fotball. |Ildsjel: Jan Jaatun er månedens ildsjel.

PRESSEMELDING:

Det var høsten 2019 Jan Jaatun gikk i gang med å forsøke å starte opp et fotballlag for spillere med funksjonsnedsettelse. Jaatun ga aldri opp drømmen sin, og blir hedret som ildsjel. I tillegg før han et gavekort på 500 kr sponset av TEC CON.,

Jan har selv i mange år spilt fotball i Viking, men han mente det var på høy tid med et eget lag i Randaberg Fotball. Til å starte opp fikk han god drahjelp av utviklingsansvarlig Erik Fuglestad.

https://randaberg24.no/2021/10/17/vant-overlegent-pa-siste-kamp-fornoyd-til-a-vaere-forste-gang/

I to år har Jan Jaatun stått på for å få tak i nok spillere, og på søndag stilte Randaberg Fotball med lag i en turnering i Randaberg Arena. Da var det åtte spillere som trakk i sort Randaberg-drakt.

Jaatun forteller til at det har ikke vært lett. Men så fikk han tak i to spillere fra Viking. Jaatun lokket dem med innetrening.

Jan er født sta, og gir seg aldri. Han holder med Tottenham, jobber på Bunnpris og mener selv han er en like god spiller som han var i sine yngre dager.

https://randaberg24.no/2021/10/17/med-godt-mot-etter-forste-tap-selv-om-det-ikke-blir-gull-idag-sa-gar-vi-for-medalje/

Daglig leder Edd Meby synes det er kjekt å dele ut litt ros til Jan Jaatun.

— Han er en virkelig ildsjel, og klubben er stolt over at vi har et lag for personer med funksjonsnedsettelse. Uten Jan hadde vi ikke hatt det, sier Meby i pressemeldingen på RILs nettside.