VOLLEYBALL:

Elitelagene til Randaberg har ikke spilt kamper siden slutten av november i fjor. Det tærer på motivasjonen - også det som gjelder om det blir en avslutning på sesongen.,

— Det jeg kan si er at man har tidligere hatt som mål at serien skal være ferdig før landslagsaktivitet begynner 19. april. Dette er tidligere meddelt klubbene etter vedtak i forbundsstyret og administrasjonen.

Det sier David Cox, avdelingsleder for arrangement og konkurranse i volleyballforbundet til Randaberg24.

Siste frist

Derfor har alle kampoppsett, alle planer om sluttspill og gjennomføring av NM-finalene hatt helgen 16-18.4. som siste datoer for konkurranser.

— Deadline for min del er når landslagspausen starter 19. april og varer til 20. mai. Etter landslagspause er det jobb med neste års gullstall samt dugnadsjobbing. Vi kommer til å trene frem til landslagspausen uansett slik at de som eventuelt blir tatt ut er i form, sier RIL-trener Espen Sørbø.

Det er flere klubber som melder om slitt motivasjon for tiden. Over tre måneder uten kamper tærer på det meste.

Motivasjonen

— Når det gjelder motivasjonen til spillerne så har vi kjennskap til flere klubber som rapporterer om vanskeligheter. Spillere slutter eller tar pause. Restriksjoner gjør det vanskelig å ha hele laget med på trening og dermed blir kvaliteten deretter, sier Cox.

Han forteller videre at alt sammen rundt pandemien bidrar til utfordringer for alle klubber.

— Dessverre er det lite vi kan gjør annet enn oppfordre til fortsatt trening så lenge det er håp om konkurranser. Spillerne som er i landslagstroppene absolutt må holde trening ved like siden man skal delta i EM kvalifisering i mai.

Mye tyder på at siste smash er slått i gulvet for denne sesongen.