POLITI:

Sør-Vest politidistrikt melder om en travel lørdag kvels- og natt til søndag. Ifølge operasjonsleder operasjonsleder Victor Fenne-Jensen, er det registrert hele 102 oppdrag fra klokken 23 til 07 søndag morgen.,

— Fra Randaberg er det bare en eneste melding av disse. Det var melding om høy musikk og litt støy fra en hagefest. Vi var ikke ute på stedet, men ringte og de fikk pålegg om å dempe seg - noe som også ble gjort, forteller Fenne-Jensen videre.

Rundt i politidistriktet var det nok å gjøre. De aller fleste handlet om bråk, skadeverk, bortvisninger og berusede personer. På Tasta havnet en koronasmittet mann i slåsskamp, skriver Aftenbladet.

Rundt klokken 01.30 natt til lørdag ble tre menn i 20-årene pågrepet for kroppsskader.

– Det er minst en fornærmet i saken, men det er uvisst hvilke type skader han fikk. En av de som er pågrepet i saken er smittet av korona og det har gjort denne saken ekstra komplisert siden både politi og andre har vært tett på denne personen, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sør-Vest politidistrikt - som legger til at dette nok ikke var en tilfeldig slåsskamp.

,— Det er også brukt slaggjenstander i slagsmålet. De pågrepne vil bli avhørt fortløpende, sier operasjonsleder.