MYRÅ:

— Gapahuken som brant ned i natt koster 500.000 kroner, og vi synes det er fryktelig trist at dette skjer i kommunen, sier kommunalsjef Jorunn Bogevik til Randaberg24.,

Det er alle brannene som er tema for mange rundt i kommunen i disse dager. Flere mener det ikke er over, før gjerningsperson(er) blir tatt på fersken.

https://randaberg24.no/2021/06/30/video-vi-ser-alvorlig-pa-brannene-pa-randaberg-tips-oss-hvis-du-vet-noe/

— Gapahuken i Myrå var kanskje den aller mest populære av samtlige som er i kommunen. Her var barnehager, skoleklasser, speidere, eldre på tur og mange flere. Det var en gapahuk som var i daglig bruk, men nå er det ikke mer igjen av den. Det er skuffende at dette skjer og at flere nå mister et fast sted å sette seg og slappe av.

https://randaberg24.no/2021/06/30/se-bilder-og-video-fra-brannen-i-gapahuken/

Kommunen har imidlertid tenkt videre allerede.

— Vi kommer til å sette opp en ny gapahuk der hvor den nedbrente sto. Når det skjer får vi se, men det skal komme ny på plass.

Kommunalsjefen forteller videre at kommunen har sine utfordringer, både med brann og annet.

— Det koster oss etter hvert mye penger, ved utøvelse av hærverk. Det er og har vært en god del hærverk den siste tiden, i barnehager og blant annet i Sentrumsparken. Jeg vil oppfordre folk som vet noe om branner eller hærverk, om å ta kontakt med politiet med sine tips.

https://randaberg24.no/2021/06/30/ny-brann-pa-randaberg-gapahuk-i-myra-nedbrent/

Med alle de uoppklarte brannene de siste ukene er det trolig verdier for over én million kroner som er gått tapt.