SAMARBEID: Etter et vellykket samarbeid i fjor gleder Katrine Immerstein Gilje (t.v) og Bente Monica Reilstad seg til 4 nye kvelder.

HELSE:

— Psykisk helse kan ikke gjentas nok, for det er ny informasjon og nye tema hvert år, sier fagkoordinator innen oppvekst Bente Monica Reilstad.,

Det var to ivrige damer som Randaberg24 møtte på torget mandag formiddag. Begge gleder seg til å igjen arrangere foredragskvelder på Varen kulturscene.

— I år er det mer som et foreldremøte, der de voksne lærer mer i forhold til å hjelpe sine barn om de begynner å slite psykisk, sier Katrine Immerstein Gilje fra Randaberg menighet.

Hvert av arrangementene varer i 1 time og det er plass til 200 stk. Men for de som ikke har anledning til å møte opp, så streames arrangementene både på kommunens og kirkens hjemmeside.

— Vi håper arrangementene vil gi dem som føler seg utrygge, en form for trygghet. Vi håper også at de unge og voksne får hjelpemidler som de kan bruke til selvhjelp, sier de begge samstemt, og avslutter.

— Vi ser ekstra mye fram til å høre foredragsholder Klara Øverland og Pål Roland lære oss å takle Covid 19, og håper flest mulig tar turen for det er aktuelt for mennesker i alle aldre.

Slik blir årets program:

Mandag 27. september fra kl 19.00 til 20.00 er det fokus på barnehagealder fra 0-5 år.

Mandag 04. oktober fra kl 19.00 til 20.00 er det fokus på barnetrinnet fra 6-12 år.

Mandag 25. oktober fra 18.00 til 20.00 er det kurs for fritidsledere.

Tirsdag 26. oktober kommer #helsesista til Grødem kirke for å holde foredrag for foreldre med barn og unge kl 18.00, samt opplegg for ungdomstrinnet 13-18 år kl 20.00.

Sone 3 vil etter arrangementet holde åpen for ungdommer, slik de kan prate med og stille spørsmål til ansatte i menigheten og kommunen.