Lars Inge Håland står i spissen for høstauksjonen på Randabergsletta neste lørdag. ||14 firma er med når det skal arrangeres høstauksjon neste lørdag på ved Randabergsletta.

HANDEL OG AUKSJON:

— Her kan jeg love at det blir full fart med mye moro neste lørdag, sier Lars Inge Håland.,

Det er nemlig i ferd med å bli en god tradisjon med høstauksjon blant de næringsdrivende på Randabergsletta. I fjor ble arrangementet avlyst på grunn av pandemien, men neste lørdag er restriksjoner borte vekk - og auksjonen tilbake.

— Vi gleder oss storveis til igjen å kunne tilby randabergbuen dette. Det er ikke alle som handler i sentrum og slik skal det heller ikke være. På slettå her hos oss er det et rikholdig tilbud hvor man finner utvalg for alle, forteller Håland.

14 firma er med når det skal arrangeres høstauksjon neste lørdag på ved Randabergsletta. Foto: FOTO: Per Thime

Programmet man skal gjennom er en del, både for de mindre og for de voksne.

— Ett av høydepunktene er ballongslippet. Rundt 200 ballonger samles i et nett og slippes ut fra to lifter som blir plassert i området. Jeg legger også til at det er miljøvennlige ballonger, hvor det i en del finnes premier i. Det pleier å være en sikker vinner på denne dagen.

Når det gjelder sikre vinnere, finnes det også andre ting Håland og de andre gleder seg til.

— Den årlige auksjonen er det jo dette dreier seg om blant annet. Pål Hjelm stiller som dyktig auksjonarius, så får jeg bidra litt med de tekniske detaljene som skal under hammeren. Det blir mye bra som skal auksjoneres bort, blant annet klipperen jeg viser på bildet.

Det er 14 firma som er med på neste lørdags aksjonsdag. Det synes Håland er utmerket.

— Det jobber flere hundre personer i vårt område på sletta. Det er en del kontorer for flere firma, men også næringsrivende med sine butikker. 14 av disse er med og deltar med produkter på auksjonen.

Med avlysningen i fjor er dette tredje gang man arrangerer høstauksjon på sletta.

— Hver eneste gang har dette blitt til en flott dag med mange besøkende, en skikkelig dag med god stemning og godt salg for butikkene som er med. Det satser vi på skal gjenta seg dette året når det skal auksjoneres bort opp mot 40 ulike produkter fra firmaene som er med. Dette er i ferd med å bli en flott tradisjon for oss som driver her i området.