Kjell Gunnar Viste kommer ikke til å skjenke alkohol fra fredag, selv om det blir gitt tillatelse til det.

RESTRIKSJONER:

Som en del av de nye restriksjonene på Nord-Jæren, blir ett av tiltakene de neste ukene å redusere åpnings- og skjenketidene ved serveringsstedene.,

— For å være helt ærlig hadde jeg faktisk sett for meg en fullstendig nedstenging av bransjen i noen uker. Det finnes ikke mange gode nyheter i denne pandemitiden, men dette synes jeg var overraskende, sier Kjell Gunnar Viste ved Landsbypuben.

I dag kan det skjenkes fram klokken 23.30, men fra i morgen blir det skjenkestopp allerede klokken 22.00. Etter det har kunder en halvtime på seg for å drikke opp og forlate stedet.

— Jeg visste ikke dette før du sa det til meg, men det vi kommer til å gjøre er å åpne dørene én time tidligere enn i dag. Når vi åpner fredag, når nye regler gjelder, betyr det for vår del åpning klokken 18.00.

Landsbypuben har bra erfaringer fra tidligere i pandemien med at besøkende kom ut tidligere enn det man gjorde før mars dette året.

— Vi får se om folk kommer tidligere når de nye tidene gjelder. Folk ønsker seg et treffsted og hvis vi kan være det, er det hyggelig.