FLYTTING:

— Dere som måtte stemme for dette vet nå at her er det mennesker, brukere, foresatte og ansatte som ikke har blitt hørt. Er det slik dere vil at Randaberg skal effektiviseres?,

Det sa Venstres Olav Nybø da saken om flytting av beboere til Vistestølen var oppe i Hovedutvalg for oppvekst og levekår i går kveld. Partiet stemte imot alle forslag som hadde med flytting å gjøre.

— I løpet av denne saken har vi oppdaget at det er flere som har noe å melde, men som ikke tør å stå frem med sine meninger - i frykt for represalier, sier Nybø til Randaberg24.

Da han var på talerstolen i går kveld la han blant annet vekt på henvendelser som var kommet til partiet etter et oppslag i Randaberg24.

— Ingve Lerang har fått mange telefonener fra pårørende og ansatte. Dette er personer som ikke tør stå fram med sine meninger eller at de har blitt møtt med lite gehør for hva de mener.

Hovedutvalg for oppvekst og levekår.

,N

ybø mener det dessverre minner mye om hersketeknikk.

— Det med dårlig kommunikasjon er dessverre noe som etter vår mening skjer for ofte fra kommunens side. Ved å ikke være åpne for innspill kan også viktige ideer og løsninger gå tapt på veien. Da nytter det ikke å kneble dem som kan ha interesse for å være på banen.

Nybø skal ta en prat med sine partikolleger i lokallaget, men han er klar for å ta dette videre.

— Hvis det er nødvendig for at ting skal bli bedre, så tar jeg mer enn gjerne dette videre for en nøytral vurdering. Dette minner mye om at det er administrative problemer i den kommunale organisasjonen og sånn skal det ikke være i Randaberg kommune.