JUL:

Det nærmer seg jul og hos Coop byggmix & landbruk i Randaberg går salget av juletre unna i en rasende fart. I starten av desember fikk butikken inn 4 paller med 100 edelgraner på hver, og nå er litt over halvparten solgt. Avhengig av været går det fort et sted mellom 40 og 60 juletre daglig.,

Siste lørdag før julaften var det mange som skulle ha juletre. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen

En av dem som lørdag 18. desember var innom for å kjøpe juletre var Bjørnar Kleven. De siste 10 - 15 årene har han og kona kjøpt ekte juletre til fordel for plast, noe som han er svært fornøyd med.

— Det er noe med den lukta, slik får en ikke av ett plast juletre, sier Kleven.

Det tok ikke lang tid før han og kona var enig om hvilket tre de skulle velge. Med netting rundt treet lempet de fornøyd treet inn i bagasjerommet.

— Nå gleder vi oss til lille julaften. Da setter vi alltid av formiddagen og ettermiddagen til å pynte treet sammen med våre barn. Da henger vi opp bjeller, engler, nisser, julestjerne og julelys, samt ting barna har laget på skolen opp igjennom. Dette er en tradisjon vi er ganske glad i, avsluttet Kleven før han startet motoren og freste avsted.

Bjørnar Kleven fikk god hjelp av nyansatt Markus Emil Skandsen til å finne den perfekte edelgrana. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen