Så glatt som dette skal det ikke være, men i kveld kan det nok en gang bli utfordringer rundt i kommunen.

- Mentalt er det veldig slitsom å måtte være inne hele tiden. I går hadde jeg bare lyst til å gråte. Jeg er veldig glad i å være ute og synes det er trist at jeg må være inne, mens andre er ute, sier hun.,

Etter en ulykke fikk 37-åringen skrudd inn plater i ryggen som gjør at hun enten må gå med krykker eller bli kjørt rundt i rullestol. Hvis hun faller kan hun risikere at disse platene knuser. Det har allerede skjedd fire ganger.

- Jeg har fått beskjed av fastlegen min at jeg må bevege meg 15 minutter til dagen, men det er helt umulig nå når det er så glatt ute. Jeg prøver å gå frem og tilbake i leiligheten, men det blir ikke det samme.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/01/13/jeg-synes-det-er-helt-forferdelig-at-det-har-skjedd/

Måtte rope etter hjelp

Mandag prøvde hun å ta seg en liten tur ut med krykkene, men da hun var et par hundre meter fra leiligheten måtte hun rope etter hjelp.

- Det var så glatt at jeg holdt på å falle, så jeg måtte få hjelp av noen naboer til å komme meg hjem. Akkurat nå er det veldig farlig ute for personer som meg som er avhengig av å bruke krykker eller rullestol.

Til vanlig er hun ute hver eneste dag, men nå er hun helt avhengig av at moren hjelper henne med det meste. De siste dagene har hun vært i kontakt med kommunen flere ganger for å forklare problemet og føler de ikke tar ansvar.

- Jeg synes ikke de har gjort en bra nok jobb. Det har aldri vært slik før. Jeg klarer ikke en gang å komme meg til postkassen min på egenhånd. Det er ikke riktig at jeg må være isolert hjemme fordi kommunen ikke gjør jobben sin.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/01/13/fortsetter-med-glatte-veier/

Idar Kolnes Goa i Randaberg kommune. Foto: FOTO: Per Thime

Ber folk være forsiktige

Leder Idar Kolnes Goa i teknisk drift i Randaberg fortalte til Randaberg24 onsdag ettermiddag at de er i gang med å jobbe seg gjennom alle gatene i kommunen.

- Vi beklager, men vi er ute med alt utstyret vi har. Når været slår om slik det gjorde i natt tar det ikke lang tid før vi må ut igjen og da er det hovedveiene som blir prioritert først. Vi ber om at folk er aktsomme og sjekker forholdene, sier han.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/01/13/nar-snoen-kommer-blir-det-ogsa-kos-i-barnehagen/