HÆRVERK:

— Vi ble fort enige om at vi tar dette, og arbeidet skal ikke koste pårørende noe, sier daglig leder i Th. Vaaland Granitt AS, Kim Veland til Randaberg24.,

<img class="alignnone size-full wp-image-46120" src="https://randaberg24.no/wp-content/uploads/2021/08/DSC_6214.jpg" alt="" width="5568" height="3712" >

Bakgrunnen for morgenens jobb på kirkegården på Randaberg er hærverket som ble gjort mot fem gravstøtter.

https://randaberg24.no/2021/08/02/kommentar-i-dag-nadde-haerverket-et-virkelig-bunnmal-pa-randaberg/

,—

Vi ble kontaktet av Kirkevergen angående hærverket. Kirkevergen ønsket at vi monterte opp igjen alle gravsteinene som var blitt veltet, samt reparerte skader som var skjedd. Hos Vaaland granitt er flesteparten av de ansatte fra eller bosatt i Randaberg, forteller Veland.

I morges var to ansatte på jobb for å sette opp igjen gravstøttene som var veltet.

https://randaberg24.no/2021/08/02/veltede-gravstotter-pa-kirkegarden/

— Dette er det verste hærverket som skjer - også på en kirkegård. Heldigvis er det svært sjelden vi ser dette på Randaberg. Det er dessverre flere slike tilfeller i Stavanger. For egen del tror jeg dette er andre gang det skjer her på Randaberg siden jeg begynte i firmaet for 20 år siden, sier Torgeir Grødem.

https://randaberg24.no/2021/08/02/politiet-har-flere-navn-pa-blokka-etter-nattens-haerverk/

Sammen med kollega Rolf Arne Øglend kunne han i morgen konstatere at fire av gravstøttene ikke er ødelagt fysisk, mens den siste har et knust glass.

— Det er brukt rå kraft fra dem som står bak dette hærverket. Vår jobb blir å sette dette på plass igjen slik at graven til pårørende igjen skal bli et verdig sted.