GRATIS FROKOST: — Generelt sett går mange rett på klasserom, benytter seg ikke av tilbudet, men benytter kantinen senere på dagen, sier rektor Trond Hoel ved Randaberg videregående skole.

ROS:

Russetiden skal vanligvis avsluttes 17.mai, men i år er det fremdeles en del blåruss og rødruss som kjører rundt i sine russebiler og russebusser.,

Flere russ har de siste ukene samlet seg fra flere videregående skoler utenfor Randaberg kommune, og funnet veien ut til Mekjarvik, for å feste til langt på natt. I natt gjentok festivitetene seg igjen. Det til tross, legger ikke rektor ved Randaberg videregående, Trond Hoel, skjul på at han er begeistret over skolens russekull:

https://randaberg24.wpengine.com/2020/05/30/rykket-ut-til-hoy-dunkende-musikk-pa-mekjarvik/

Mekjarvik er populært for russen. Arkivfoto.

– Jeg synes de har vært fantastiske og har oppført seg eksemplarisk. De har noen møteplasser, og folk som bor tett opp mot samlingsplassene på Mekjarvik eller Kvadrat har selvsagt blitt forstyrret, for russen kan lage mye lyd. Men jevnt over har jeg ikke fått en eneste klage på noen russ fra oss, understreker rektoren, og legger til:

– Det at de har fått feire litt, synes jeg er kjekt.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/05/01/fallulykke-i-mekjarvik-russ-involvert/

I Rogaland ble russetiden delt opp lokalt fredag før påske, mens en på Østlandet startet opp russetiden rundt 1.mai.

– Elevene våre har vært russ, minus kongeparken, på overtid. De må nok snart bli seg selv igjen, for 1. juni er det over, avslutter Hoel.