Fortsatt er det koronaregler som gjelder på den lokale puben. Her ser vi Tonje Viste Bøe og Kjell Gunnar Viste, mens de ennå var på jobb.

PUBDRIFT:

Hva gjør man når man kan ha en pub åpen, men ikke selge det man selger mest av? Frem til 18. januar kan man ikke selge alkohol, men de ønsker fortsatt å kunne gi randabergbuen et tilbud.,

Landsbypuben har tenkt å gjøre det de neste ukene. Mange har hatt et krevende fjorår, og starten på 2021 er heller ikke svært lys. Stengte tappekraner fører naturligvis til sviktende omsetning når man kun kan selge brus og kaffe. Derfor ønsker de å ha åpent, ikke hver dag - men noen dager.

— Vi har vært flinke her i kommunen å trå til for hverandre gjennom året som har gått. Det er mange som har «tatt en for laget» og nå gjør vi det igjen, sier Tonje Viste Bøe til Randaberg24.

Korona setter også henne fast her i Randaberg, for hun skulle ha vært andre steder, sånn egentlig. Nå har hun og andre hatt idédugnad for å komme opp med ting man kan gjøre på puben i ukene fremover.

,—

Vi vil gjerne at pubben skal eksistere i 25 år til minst. Her sitter jeg, barnebarn og tredjegenerasjons av Kjell og Margrete. Vi har så lyst å være her når alt dette er over og vi håper at dere også vil at vår lille herlige, lokale pub skal bestå, forteller hun.

I fjor var puben på hjørnet 25 år, et jubileum som aldri ble markert - på grunn av pandemien.

— Nå er det innført to ukers stopp med skjenking, men vi ønsker å fortsatt kunne tilby noe for våre mange kunder, og ikke stenge dørene helt ned.

Hun forteller at det fortløpende vil bli lagt ut planer på siden til Landsbypuben på Facebook. Der vil det blant annet opprettes ulike arrangementer de neste ukene.

,— Vi

håper inderlig at folk kan vise interesse om dette er et tilbud man ønsker, slik at vi kan prøve å ha åpent noen dager i ukene fremover og ikke måtte stenge ned helt.

Det nevnes ting som pizza-deal, brettspill, fotball og andre programmer man kan ta md seg på tv-skjermen.

,— Ikke bare det; for vi lanserer også gavekort for første gang i pubens historie.

Om du ønsker å være med å støtte, slik at vi kan være her i mange, mange år til - vil det også nå være mulig å kjøpe gavekort hos oss som man kan bruke ved senere anledning.