VÆRET:

Det har vært en vindfull natt, men også en morgen hvor vinden har vært merket rundt i kommunen.,

Her ute ved Mekjarvik var det til dels meget kraftige vindkast i morges. Foto: Per Thime

Bortsett fra dusinvis av nedblåste søppeldunker er det ikke meldt om skader i kommunen. Randaberg24 tok en runde i morges mens vinden var på det kraftigste.

Ifølge yr.no skulle det være full storm i kastene, noe som spesielt var merkbart ute ved kaiområdene i Mekjarvik. I Boknafjorden skal det ha vært bølger på 6-8 meter.

Klokken 08 blåser det fortsatt godt ute, noe det skal gjøre store deler av dagen, men det blir ikke mer enn stiv kuling i de verste vindkastene utover dagen.

Det var mindre vind ved båthavna på Nedre Grødem enn andre steder i kommunen. Foto: Per Thime

Ved båthavna i Ryggstraen så det i morges ganske idyllisk ut, for der var det noen minutter over klokken 08 lite vind å snakke om. Det var tilnærmet stille i båthavna.

På Randaberg finnes det noen personer med værstasjoner. Tungenes.no er en av disse, og i morges har det vært ganske mye vind, men ikke fullt så mye som ble meldt inn fra meteorologene.

Andre steder enn Randaberg skaper vinden problemer, men i den forstand at ferjene fra Mortavika i går, men nytt sted for sambandet er Hanasand på Rennesøy. Det er vinden som er utfordringen.