MELDINGER: Dette er en av meldingene som er sendt blant ungdommen på Randaberg. Vi har sladdet bort navn på objekt som var nevnt. |Dette er en av meldingene som sirkulerer rundt i ungdomsmiljøet.

ETTERFORSKNING:

Politiet jobber for fullt med å oppklare brannene på Randaberg og i Kvernevik de siste ukene. Denne uka har politi og brannvesen vært ute og sjekket rundt på Randaberg. Det er likevel ikke slik at man nødvendigvis står foran en snarlig oppklaring.,

Politiet har mottatt tips - også på navn man kan sjekke opp i forbindelse med brannene.

— Tips kommer, men dette er også et møysommelig stykke arbeid som skal gjøres. De blir sjekket - og i dag er det ikke noen som er mistenkt og pågrepet for brannene, sier Trond Atle Bjelland, etterforskningsleder i Sør-Vest Politidistrikt til Randaberg24.

https://randaberg24.no/2021/07/08/flere-patruljerte-pa-randaberg-i-natt/

Det figurerer også meldinger på sosiale medier om brannene, hvor det blir sendt beskjeder på blant annet snapchat. I ungdomsmiljøet på Randaberg er det bekymring. Randaberg24 vet at det er spilt inn navn til politiet på personer som kan være aktuelle.

— Vi ber folk om å være årvåkne, følge med og ta kontakt med oss. Tips som virker å være ubrukelige, kan for oss være viktige. Vi ber fortsatt i aller høyeste grad om tips til 2800.

Vet du noe om brannene? tips@randaberg24.no.

Den sist registrerte brannen var i Kvernevik, da et bedehus fikk store skader. Brannen startet i en klescontainer - og var trolig ment å bli der, men spredde seg fort.

Under ser du tidslinjen for brannene som politiet etterforsker for fullt. Har du tips, ring politiet på 02800 – alle uviktige tips kan være viktige for politiet.

,, 15. juni: Brann i speiderhytta ved Hålandsvatnet, 23. juni: Funn av hjemmelaget bensinbombe i VisteHageby, 24. juni: Brann i brakke ved kommunehuset i Randaberg, 26. juni: Brann i innbytterbenk ved Randaberghallen, 30. juni: Brann i gapahuk i Harestadmyra i Randaberg, 01. juli: Brann ved/på ballbinge på Endrestø/Viste Hageby, 4.   juli: Brann i Solheim Bedehus, Kvernevik, 4.   juli: Brann i søppeldunk i Kvernevik Ring,,