RHODOS: Alle evakuerte nordiske Tui-reisende har fått tilbud om å bli med på et fly som går til Billund i Danmark. Mange takket ja til dette, men for Marianne Breivik Ward er det ikke slik.

De reiste med Apollo.

– Vi har vært uten bagasje i flere dager, men i dag kom bagasjen endelig på plass til stedet vi nå bor de siste par dagene, forteller hun til Randaberg24.

Dermed er det nesten en ny hverdag - og det er lykke å spore for de to venninnene.

– Ja, det er jo det. Nå nyter vi siste dag med sol her på Rhodos, og vi slipper å skylle alle klær vi har - eller de få klærne, hver kveld. Det er rett og slett herlig, sier hun fra bassengkanten.

– Hva sitter du igjen med av inntrykk etter denne ferien hvor ikke mye gikk som det skulle?

– Tja, hva skal jeg si til det? Vi har klart oss vel med de få klesplaggene vi hadde da vi ble evakuert i forbindelse med brannene - og så kan jeg helt klart legge til at reisearrangør Apollo helt tydelig ikke har lært seg mye i forbindelse med å håndtere slike katastrofer som dette.

Hun legger til at informasjonsflyten fra både Apollo, Tui og Ving har vært ekstremt dårlig.

– Det virker som sjefene der har tenkt mer penger enn service for alle dem dette har gått utover. Disse stakkars guidene i 20-årene har ingenting å stille opp med i slike situasjoner. Så sitter sjefene på sine kjølige kontor og velger å gjøre lite. Folk er rett og slett rasende, avslutter hun før en tur ned i bassenget.