SERVERING:

I forrige uke åpnet Randaberg Take Away sin nye restaurant, vegg i vegg med kjøkkenet i deres lokaler i sentrum. Jue Xian Ye, eier av spisestedet melder om travle tider.,

— Det har gått over all forventning den første uka. Vi har hatt veldig mange gjester innom som setter seg ned for å spise, sier han mens han nyter en kopp kaffe i sentrum i formiddag.

Det er nemlig også behov for å ta seg fem minutter for å sjekke hvordan det har vært dette året, med det som for flere næringer har dreid seg om nesten den totale krise.,

— Jeg kan slå fast at vi ikke har hatt noen som helst form for koronakrise ved vårt spisested. Vi hadde stengt i to dager, men vi ser at omsetningen har økt mye i denne perioden frem til dag, sier han.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/07/10/dette-ble-en-fin-apning-og-vi-gleder-oss-til-fortsettelsen/

Ye forteller videre at omsetningsøkningen er på hele 30 prosent i forhold til samme tid i fjor.

— Vi jobber mye, men det er kjekt å se at det også gir resultater. Nå skal vi ta det et steg videre, som å fikse opp kjøkkenet, men ikke bare det. Vi skal også i løpet av høsten ansette to nye medarbeidere, forteller han.

I dag er det seks-sju ansatte som jobber på stedet, men etter åpning av restaurant er det behov for mer arbeidskraft.

— Vi har hatt ganske så fullt flere dager og kvelder. Det virker som mange har savnet å ta seg turen ut for å spise og ikke minst å sette seg ned. Vi anbefaler dem som er over fire personer om å bestille bord hos oss. Det kan nemlig bli litt lenger ventetid enn man er vant med hos oss, i hvert fall foreløpig.

Den siste tiden har de også fått en rekke forespørsler om leie av lokalet til bruk for selskaper som burdag og konfirmasjoner.

— Vi sier ja, men vi har også en restaurant å drive. Vi sier til dem som spør at de kan leie, men ikke i mer enn tre timer. I tillegg har vi også den siste tiden fått flere forespørsler om levering av koldtbord, både til selskaper og konfirmasjoner senere i høst. Jo, vi er fornøyd med hvordan det går her hos oss, avslutter den blide mannen.