PRIORITERINGER:

Med jevne mellomrom asfalteres det i kommunale gater i kommunen. Noen ganger skjer det etter henvendelser fra publikum som mener at det er på tide.,

Som alle kommuner har også Randaberg et budsjett å forholde seg til. Rundt i kommunen er det mange gater som hadde trengt en oppgradering, men det blir tatt ved noen mellomrom.

Det skal gjøres prioriteringer av hvilke gater som skal tas.

Ny asfalt blir lagt på deler av denne veien ved båthavna i Ryggstraen. Foto: Joachim Harestad

,—

Vi bruker et system som heter «RoSy» der alle gater og veier er registrert inn med alder på asfalten og tilstand. Ut i fra dette systemet får vi en formening om når og hvor vi bør/må asfaltere, sier Idar Kolnes Goa til Randaberg24.

Det er helt klart behov for ny asfalt flere steder i kommunen, som her like i nærheten av båthavna i Ryggstraen. Foto: Joachim Harestad

Rundt i Randaberg er det for mange et utall kommunale veier, men kommunen har kontroll på både antall og tilstand på det aller meste.

,—

Så er det jo slik som i alle kommuner at ting må prioriteres. Derfor er det ikke slik at vi kan gjøre det vi vil, men vi skal holde veiene sikre. Derfor prioriterer vi selvfølgelig om det er noe trafikkfarlig, enten for bilister, men også syklende og gående.

Hvordan er det med asfalt der du bor? ,<a href="mailto:tips@randaberg24.no">tips@randaberg24.no</a>