SOMMER:

Mye tyder på at sommerferien i all hovedsak kommer til å skje hjemme også dette året, selv om man selvsagt håper på endringer i pandemibildet.,

Det er imidlertid ting å finne på - som sommerleir på Vistnestunet. For kort tid siden annonserte kommunen etter barn og unge som kunne tenke seg noen dager på leir.

— Det var mange som kunne tenke seg det, for i løpet av tre dager var det faktisk fullt opp med deltakere, sier Reidun Irene Bjordal, kulturkonsulent i Randaberg kommune.

Fra 5 – 9 juli skal det være ferieklubb i år. Ferieklubben er et tilbud for barn som går ut fra 1., 2., 3. og 4. klasse.

Det er også noen som står på venteliste for å være med. Det er i øyeblikket ikke planer om å utvide med ytterligere én uke.

— I utgangspunktet ikke, da vi vanligvis erfarer at det er den første uken som fylles opp. Tidligere når vi har hatt tilbud om to uker, så har vi hatt ganske få påmeldte den andre uken. Derfor utvidet vi heller fra 24 barn til 30 barn den ene uken i fjor, og holder på det antallet i år.