FOTBALL:

Det er den tidligere Randaberg-spilleren Jonas Antonio Halsne som har lyst å ta et steg eller to høyere opp.,

I 2019-sesongen ble det 24 kamper for A-laget til Randaberg i 4. divisjon, men den lovende spilleren hadde større ambisjoner enn det. Turen gikk videre, først til Vidar, KFUM i Oslo og denne sesongen har han spilt for Brodd i 3. divisjon og har der vært blant lagets aller beste spillere.

Jonas Antonio Halsne har spilt for RIL tidligere, som i 2019-sesongen. Her i kamp mot Sunde for Randaberg. Foto: FOTO: Per Thime

Nå er han klar for en ny reise - og har allerede vært på tur.

,—

Han ringte selv og spurte om han kunne komme. Positiv og energisk spiller, som har ferdigheter til å klare seg i mellomrom som indreløper/kant.

Det forteller Arne Sandstø til Randaberg24. Bergenseren er trener for Jerv i Grimstad og hadde sansen for det han så. Jerv har hatt en meget god sesong og skal spille kvalifisering om opprykk til eliteserien senere i høst.

— Jonas var med oss på trening i to dager, viste bra igjen og vi har dialog om han kan komme og være med på flere treninger, sier Jerv-treneren.

Halsne satser på ytterligere tur til Grimstad.

— Men først skal jeg trene med Brodd denne uka, så er planen å reise ned til Grimstad for å vise meg mer fram, sier han til Randaberg24.