Campingtur i Lillesand ble det denne sommeren for ordfører Jarle Bø og hans familie. |Det er i Lillesand ordfører Jarle Bø og familie er på ferie. I dag melder han om 21 grader og lettskyet pent vær.

SOMMEREN 2020:

De aller fleste har svart, men det er noen som ikke har svart på hva ferieplanene er for denne sommeren.,

I dag er det ordfører Jarle Bø (Sp) som forteller om sin og hans families sommerferie dette året. Det ble en kjøretur på rundt 27 mil.,

Ordfører Jarle Bø er på sommerferie i Lillesand.
,1: Hva skal du gjøre i sommerferien dette året, når vi er oppfordret til å ta ferien her i landet?,, 2: Hvordan ville en normal sommerferie/reise sett ut for deg og din familie? , 3: Hva er ditt beste sommerminne de siste fem årene ?

Ordføreren forteller at årets sommerferie går etter planen, for sommerferien var nemlig bestemt før koronakrisen rammet landet og verden.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/07/11/vis-oss-dine-feriebilder/

– Vi hadde planlagt årets sommerferie før koronaen tok landet. Vi satte oss i bilen, tok med oss campingvogn og har reist til Sørlandet, nærmere bestemt til Lillesand. Det er en flott plass hvor vi i dag har 21 grader og lettskyet pent vær, forteller han.

Det er i Lillesand ordfører Jarle Bø og familie er på ferie. I dag melder han om 21 grader og lettskyet pent vær.

Ungene har allerede møtt nye venner - så alt er fint i den koselige byen med de mange hvite trehusene.

– Akkurat dette året hadde vi som sagt planlagt denne ferien, men tidligere har vi gjort mye forskjellig, i inn og utland.

– Mitt beste sommerminne, og da snakker jeg for meg selv. Det er sommerferien vi hadde i fjor. Da seilte vi langs kysten av Sørlandet, og for meg var det en opplevelse å se alt hva den kyststripa har å tilby. Det er mange flotte steder langs kysten. Om resten av familien er enig er jeg ikke så sikker på. Ellers i sommer blir det nok også en tur med båt innover i Ryfylke. Også der er det mye fint. Ferie i Norge er i det hele tatt fint, synes jeg.