VÆRET:

Avslutningen av påsken blir ikke den beste rent værmessig. For alle dem som hadde lyst å avslutte med noen timer i solkroken, så ligger det dessverre ikke an til det.,

Både i dag og deler av morgendagen blir av den fuktige sorten.

<img class="alignnone size-full wp-image-37345" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/04/Screenshot_2021-04-04-Vaervarsel-for-Randaberg.png" alt="" width="510" height="373" >

– Søndagen starter ganske mildt, og med noen regnbyger. Etter hvert tiltar både nedbør og vind fra vest, så det blir høye og kraftige bølger langs kysten. Utover kvelden kan temperaturen krype ned mot null grader, og også i lavlandet blir det sludd eller snø utover kvelden og natt til mandag, sier vakthavende meteorolog Bente Wahl i Meteorologisk institutt til Aftenbladet.

De kraftigste vindkastene i dag kan komme opp i 23 meter i sekundet, noe som tilsvarer liten storm. Ellers vil vinden ligge på liten til sterk kuling i kastene.

Fra midnatt blir det rundt 0 grader, og kanskje kaldere. Nedbøren kommer da som snø. Kanskje kan det 2. påskedag ligge noen få centimeter nysnø.