<img class="alignnone size-full wp-image-40258" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/05/IMG_3984.jpg" alt="" width="4032" height="3024" >

TRAFIKK:

Det var natt til lørdag det ble meldt om trafikkuhell ved Torvmyrveien/Grødemveien. To personer ble fraktet til sykehs etter uhellet - det som trolig var kjøring i ruspåvirket tilstand.,

https://randaberg24.wpengine.com/2021/05/08/to-personer-til-sykehus-mistanke-om-promillekjoring/

I forbindels med uhellet ble det kjørt ned en stolpe, ett skilt og det ble liggende igjen deler fra bil som knust glass.

En beboer i nærområdet har sendt spørsmål til kommunen - om hvem det er som tar ansvar og sørger for at det blir ryddet opp.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/05/08/slik-skal-du-forholde-deg/

Det fortelles at de selv har brukt tid på en del av dette, men mandag denne uka var det fortsatt mye igjen som ikke er tatt.

I dag er det onsdag og fortsatt ligger det blant annet en nedkjørt stolpe, ødelagt skilt og mer til igjen.

Det er ikke ryddet opp.

— På begge sider av gaten er det svært mange turgåere med hunder , barn og syklister som daglig bruker veien, heter det.

Randaberg24 sjekket med kommunen om hvem som har ansvaret.

— Dette er det ikke kommunen som drifter, for Torvmyrveien/Grødemveien er fylkesvei og dermed er det fylkeskommunens ansvar for å få fjernet dette, sier Idar Kolnes Goa.