KORONA:

Randaberg kommune melder om et nytt smittetilfelle ved Randaberg videregående skole. 33 elever/ansatte er satt i karantene.,

— Eleven som nå er smittet er bosatt i Stavanger. Det nye smittetilfellet er uavhengig av det forrige tilfellet av smitte ved skolen, opplyser kommuneoverlege Ole Bernt Lenning til kommunens nettside.

Det er samtidig startet smittesporing.

Tidligere denne uka ble det meldt om én person som også var smittet. Da ble 29 ansatte/elever satt i karantene til og med 15. november.

Undervisningen fortsetter som planlagt for våre elever som ikke er i karantene. Tidligere i uken ble 29 personer satt i karantene. Skolen har nå totalt 62 personer i karantene.

— Vi gjør vårt ytterste for å gi et opplæringstilbud for våre elever, og jobber med å tilrettelegge opplæringen i den situasjonen vi er i. Vi gjør det vi kan for å legge til rette for og ivareta våre elever og medarbeidere på en god måte, som ivaretar smittevern. Skolen følger gjeldende smittevernreglene og anbefalinger gitt av myndighetene, melder skolen på sine nettsider.