BEKLAGET:

— Alle kan gjøre feil og Erna har flere ganger gitt andre folk nye sjanser. Nå skal vi gi henne en ny sjanse, sier Renate Kolnes til Randaberg24.,

På onsdag meldte

Familien samlet seg ifølge kanalen to kvelder på rad og var flere enn ti personer som spiste middag sammen.

– Jeg er oppriktig lei meg for situasjonen dette har satt partiet vårt i. Jeg vet at mange av dere har jobbet mye den siste tiden med «halvt år igjen»-kampanjen. Høyres medlemmer og tillitsvalgte har lagt flyers i postkasser, gått «Høyre Walk» og gjennomført andre koronavennlige aktiviteter. Da oppleves en situasjon som dette, som en kjepp i hjulet, skriver Høyre-lederen i eposten ifølge VG.

— Jeg synes hun virkelig ber om unnskyldning på en god måte, både for at hun ikke så det som et arrangemenet da hun ikke var der på fredagen, og at de var for mange i leiligheten.

Kolnes har i hvert fall ikke fått et annet syn på statsminister Solberg.

— Hun er oppriktig lei seg for den situasjonen hun satt partiet i, spesielt for alle oss som har gått på Høyre-walk, drevet postkasseaksjoner og andre koronavennlige kampanjeaktiviteter i anledning at det er et halvt år igjen til valget. Jeg kommer uansett til å stå på 100 prosent for henne.